https://fonts.googleapis.com/css?family=Rubik:300,400,400i,500,500i,700,700i
+47 90028961 smt@smt.no
Pumper, Kjølevannspumper, høyttrykk

Kjølevæskepumper for maskintanker, lavtrykk/ høytrykk, tetningsfrie tannhjulspumper som tåler å gå tørt, sirkulasjonspumper til boblebad, nedsenkbare dreneringspumper mm.

 

VA

Messing, vertikale pumper med nedsenket enkelt- og to-trinns periferhjul, ideell for å opprettholde arbeidstrykket i åpne kretssystemer.

Drift med klare og rene væsker uten suspendert faststoff eller slipemiddel. De er spesielt utviklet for bruk med både vann og olje (olje opp til 200 ° C i utførelse på forespørsel). De ikke-desinfiserende materialene sikrer sikkerhet mot dannelse av rust og andre former for korrosjon.

Omfattende allsidighet, spesielt i tofrekvensversjoner, i enkelt- eller dobbelthjul-henrettelser for større genererte hoder.

CX

Rustfritt stål mekanisk forsegling elektriske overflatepumper med periferhjul, ideell for å øke eller opprettholde sirkulasjonstrykk ved middels lave hydrauliske strømningshastigheter i lukkede kretssystemer. Drift med klare og rene væsker uten suspendert faststoff eller slipemiddel.

Valg av materialer er orientert mot bruk med oljer, demineralisert vann eller litt aggressive fortynninger, og i alle de områder hvor bruk av praktisk talt inerte komponenter er kritisk. Pumper spesielt dedikert til industrisektorer / applikasjoner. Omfattende allsidighet, spesielt i dual frequency versjonen, med et bredt utvalg av mekaniske seler tilgjengelig på forespørsel.

kjølevæskepumpe HK5

Kontakt Oss