https://fonts.googleapis.com/css?family=Rubik:300,400,400i,500,500i,700,700i
+47 90028961 smt@smt.no
Bollematere

Universell. Fleksibel. Pålitelig.

Bollematere lagrer, mater, sortere og orienterer uttallige deler i forskjellige former og størrelser på en stigning av spiraler rundt ytterkant av bollen. På grunn av utskiftbare og fastskrudde sjikaner er dette en ekstremt fleksibel løsning. Den sylindriske skålmateren er tilgjengelig i modeller SM 100-800, spiralskålmateren i modeller SMB 150-800, og konisk skålmater i modeller SMKF 150-800.

SMIK

Bollemater SMIK med integrert Kamera

Den raske SMIK med integrert linjekamera løser alle mateoppgaver, hvorav delene, selv med forskjellig konstruksjon, ikke kan sorteres mekanisk. SMIK gjenkjenner de ekneklte delenes leie og sender dem videre til produksjon, feil deler returneres til sorteringsprosessen, feilaktige deler forlater syklusen. Systemet er selvlærende og kan også brukes til QS datainnsamling.

Stegmatere

Mindre slitasje på deler. Mindre støy. Garantert.

Trappemateren brukes til riktig orientering og transport av små og store deler til et produksjonssystem. De enkelte komponentene skilles etter hvert som de går opp i en rekke trinn, deretter orientert.

Jo bredere trinnet, desto større kapasitet. På grunn av sin størrelse kan trinnmateren behandle store mengder komponenter uten behov for en hopper. Og en lav fyllhøyde gjør denne maskinen spesielt brukervennlig.

 

Stegmater

Kontakt oss for mer info:

Tel . 90028961

Epost: smt@smt.no